Kan drömbilen vara något annat än en BMW med rätt tillbehör?

Jo det kan det ju alldeles säkert vara, men för oss vanliga människor som inte kan köpa en Ferrari, är ju ändå en BMW en tidlös klassiker. Jag köpte min första BMW för 30 år sedan och sedan dess har jag varit märket trogen. Det har passerat en hel radda bilar genom åren, dels som bruksbil, men också som sommarbilar som bara plockas fram när solen skiner.

Rätt tillbehör betyder så mycket

Oavsett vilken modell jag har haft så har jag alltid satt min personliga prägel på bilen genom att förse den med diverse tillbehör som gör bilen till min egen speciella. Kan vara allt från extra hästkrafter till någon dekal man tyckte var tuff när man var 22 år. Det finns i princip obegränsat att välja på och det kan vara en djungel där guldkorn blandas med riktigt usla produkter, och visst har jag gått på en och annan mina där jag handlat varor som inte passade alls när de väl skulle installeras. Företag som säljer sådan smörja handlar jag aldrig mer hos, men nu har jag sen ett tag hittat ett företag som säljer BMW tillbehör som håller vad de lovar. De är kanske inte billigast på marknaden, men jag tycker det spelar mindre roll när man alltid vet att man får det man behöver, snabbt och kvickt och utan problem.

Kanske vi ses på vägarna i sommar? Ser du en BMW som ser ut som inget annat, då är chansen stor att det är jag.