Kläderna som håller dig varm och torr under hela jaktsäsongen

De första dagarna på jaktsäsongen har nu passerat och oj vilka härliga dagar det varit. I vanlig ordning går man upp riktigt tidigt för att klä på sig varma kläder, koka kaffe att ta med i termos och göra stekta äggmackor. Att sitta på ett tyst och fridfullt hygge rätt ut i skogen och äta sin frukost medan solen sakta går upp är en för mig magisk känsla. Jakten i sig är såklart spännande och jag längtar hela året efter just denna säsong, men just den där frukoststunden är riktigt svårslagen. Hur som helst upptäckte jag efter en morgon i lite kallare och blötare väder att mina trogna gamla jaktkläder inte riktigt längre höll måttet.

Lager-på-lager är det bästa sättet att klä sig

Jag snackade lite med de andra i laget angående just jaktkläder och i stort sett alla hade köpt sina på jagarliv.se och var supernöjda med dessa. Så det är vad jag precis har varit inne och gjort nu med. När man jagar är det viktigt att klä sig bra så man klarar alla timmar utomhus, oavsett om du är den som sitter en lång tid på pass eller strövar i skogen. Det är alltid bra att bära ett underställ som hjälper till att transportera bort fukt från kroppen. Ovanpå detta brukar jag alltid köra en fleecetröja som när det är lite varmare räcker alldeles utmärkt att ha som jacka efter ett par timmar. Men de kallaste dagarna är den ett perfekt mellanlager.

Hemsidan som har allt du behöver

Självklart behöver man även ett jaktställ och då ett som är vattenavvisande. Sist men inte minst, ett par riktigt goa ullstrumpor att ha på fötterna i kängorna samt mössa och vantar. Har du dessa kläder i bra kvalitet kan du vara säker på att du klarar av alla timmar ute i skogen utan att bli kall och blöt, oavsett väder. Nu när jag har köpt en helt ny uppsättning av allt ovan nämnt skall det bli väldigt kul att få inviga detta på förhoppningsvis nästa jaktrunda till helgen. Är verkligen imponerad av jagarliv.se utbud så är du själv ute efter nya och bra jaktkläder kan jag tipsa om att gå in och kika på deras hemsida.