Spetsa din kompetens med en truckutbildning

Är du sugen på att arbeta på terminal, lager eller kanske industri? Det finns ju en hel del sådana typer jobb ute på arbetsmarknaden just nu, men vad som huvudsakligen krävs för att du skall ro hem ett sådant jobb är att du har ett truckkörkort.

Hos truckutbildarna i Göteborg hittar du prisvärda kurser för att ta dig ett steg närmare ditt truckkörkort och nya jobb och som dessutom är framtagna och följer riktlinjer framtagna utefter arbetsmarknadens olika behov och parter.

Truckutbildning gör dig attraktiv på arbetsmarknaden

Beroende på vad du vill arbeta med finns flertalet olika truckutbildningar hos Truckutbildarna i Göteborg att välja mellan för alla typer av truckar och liftar. Det allra vanligaste är dock att man tar körkort för klass A och B vilket innefattar att du kommer få köra de truckar som exempelvis motviktstruck och skjutstativtruck, som är bland de vanligast förekommande truckar på de flesta arbetsplatser inom lager och terminal. Med ett A och B truckkörkort blir du betydligt mer attraktiv på arbetsmarknaden, det vet jag av egen erfarenhet.

Tidigare erfarenheter och bilkörkort är inget krav

Bor du i Göteborg med omnejd och är redo att ta nästa steg mot ditt nya jobb? Då är det truckutbildarnas truckutbildning du skall vända dig till. Där får man professionell utbildning och förberedelser inför dina nya utmaningar och dessutom är du färdigutbildad redan efter ett par dagar, för ett vettigt pris.

Att du inte har ett vanligt körkort för bil är inget hinder för att ta truckkort, det går alltså hur bra som helst att göra utan bilkörkort och tidigare erfarenheter.
Skulle det vara så att du redan har ett truckkörkort men saknar behörighet för en viss typ av truck eller lift, så har truckutbildarna i Göteborg kurser för detta med. Det finns helt enkelt en kurs för alla vare sig man precis skall påbörja sin nya arbetskarriär eller utöka den kompetens man redan besitter.