Pengar till laget ger oss en resa

Att spela fotboll är riktigt roligt, vårt lag är just nu det bästa F16 laget i nordvästra Sverige och får därför mycket publik när vi spelar matcher.

Någonting som vi som lag hade tänkt göra till sensommaren (om vi kommer iväg) är att åka en långhelg (torsdag till måndag) till Danmark för lite kul, men också en hel del träning. Det är därför som vi under början av året började sälja kakor till grannskapet. Alla pengar till laget som vi samlade in togs omhand av vår tränare, som också såg till att företaget vi fick kakorna av också fick sina pengar.

Totalt tjänade vi över 10 tusen kronor, den av oss i laget som tjänade ihop mest pengar var Klara, hon tjänade ihop hela 2450 kronor. Jag själv lyckades bara tjäna ihop 1300 kronor. Det är fortfarande rätt så mycket men inte alls i närheten av det Klara tjänade.

Förhoppningsvis kommer vi iväg till Danmark i sommar, om vi inte gör det har vår tränare lovat att vi ska åka ut och tälta och ha en stor grillfest. Vet inte vad jag vill mest, men jag tror jag kommer sova bättre i en riktigt säng istället för i ett tält. Jaja, vi får se hur det blir.