Beställning av affischer via nätet

Jag är en person som gillar att skapa; rita, måla, fota (fotoredigera), inreda och pyssla. Ofta har jag väldigt många idéer som jag vill genomföra men tyvärr så är det bristen på tid som sätter käppar i hjulet. I våras när corona slog till så blev jag permitterad på 50% så jag hade ganska mycket tid över till att fundera på nya projekt. På jobbet arbetar jag som marknadskoordinator och många av mina fotoredigeringar blir fina omslag som trycks upp hos lokalt tryckeri. När corona slog till stängdes det tryckeri som vi alltid samarbetat med och plötsligt fick jag beställa affischer via nätet. Frågan är vad som händer när ”allt blir som vanligt igen”, kommer man fortsätta som tidigare eller har vi då vant oss vid att allt vi gör ska göras online? Tur för mig att mitt jobb fungerar ändå, trots corona och trots att företag jag är beroende av, stänger ner. Tack och lov att det går att lösa lika bra över nätet. Jag älskar att göra omslag och att sedan få trycka på affischer blir som en slags bekräftelse på att jag gjort ett bra jobb. Att gå förbi en affisch jag har gjort på uppdrag som hänger i ett offentligt utrymme, till exempel i tunnelbanan, på en vårdcentral eller på en tågstation, är en omåttlig tillfredsställelse.

Foton på canvas

När corona kom så fick jag som sagt frigjort en hel del tid så jag kunde fortsätta att utveckla mina idéer. Under hela våren och sommaren så har jag fotat väldigt mycket. En viktig sak för mig för att kunna bearbeta allt som händer är att få komma ut i skog och natur. Jag behöver naturen för att må bra, för att kunna sortera alla tankar och att få nya spännande intryck. Jag upptäckte snabbt att det gav mig en oerhörd inspiration och tillfredsställelse att fota i naturen. Det finns så mycket detaljer att lägga märke till och att allt är levande mitt i denna coronahysteri, gör det så mycket enklare att hålla tankarna på rätt köl. I naturen slipper jag tänka på sjukdom och död, alla människor som förlorat sina jobb på grund av corona. Tvärtom så spirar tankarna och kreativiteten som aldrig förr! Så nu har jag därför påbörjat ett nytt projekt, jag har startat en liten e-handel där jag säljer mina naturfoton och andra skapelser tryckt på canvas. Det är en fantastisk möjlighet som kommit ur tragedin av pandemin.